sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Yöpuku mix

Nuorimmainen kasvaa aika nopeaa tahtia, verrattuna siskoihinsa. Vaatetarvetta poitsulle kertyykin aika tavalla ja täydennystä saisi ommella paljon.

Nyt olivat vuorossa yöpuvut. Katsoin kangasvarastosta useamman kankaan jotka sopivat yhteen toistensa kanssa ja siitä se sitten lähti. Idea tähän on varastoitu Marakantti -blogista.
Pitkähihaisessa paidassa kaavana Rascal 98cm pidennettynä Ob 4/2013, lyhythihainen paita Tooth troll 110cm Ob 3/2012 ja housujen kaava oma. 

Yökylä reissulle poika valikoi robottipaidan ja turkoosit housut, mutta kaikki oli kyllä mieluisia. Isä ei niinkään pitänyt ponipaidasta kun näyttää tyttömäiseltä, onneksi nämä pienet ei vielä ymmärrä näitä juttuja. :)Tässä kuvassa on I-kirjain...


....sitten tulee numero 8....


...ja viimeisenä X-kirjain. :D


Tarvikkeet ovat Sashop, Viljamin puoti, Jätti-rätti, Kangastukku ja vaihtureilta.


Ompelemisiin ja mukavaa sunnuntaita!-Heidi

8 kommenttia:

 1. Ei ole pienen pojan yökkäriksi poni mielestäni liian tyttömäinen :) tosi kivat ja hyvin yhdiststeltävät setit. Miten itsellä just yökkäriompelukset aina jää, vaikka niitäkin tarttis. Oikeastaan tarvisi enemmän kuin niitä mekkoja ja muita söpistyksiä, joita tulee aina tehtyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minustakaan! Nyt myös unilla päällä. 😊 Yökkärit tehdään meilläkin viimeisenä, muita vaatteita on mukavampi kai tehdä.

   Poista
 2. Awww, ihania yöpäitoja. Harmittaa ihan etten saa itseäni motivoitumaan näiden ompeluun.

  VastaaPoista
 3. Ihania yökkäreitä, mahtavat värisävyt ja yhdisteltävyys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Poika on myös tykännyt ja valitsee ennemmin värikkään kuin kaupan tummansävyiset itse.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!