tiistai 15. syyskuuta 2015

Verryttelypuku vol. 2 ja 3

Nyt pääsevät kaikki lapset syysliikuntaan uudella verskapuvulla. 
Nämä piti olla jo kesällä valmiita, hups!
Sain siis viimein juniorin puvun myös tehtyä loppuun. Vanhimman puku on jo ollut tovin käytössä mutta on unohtunut kuvata.

Kaupoissa on suhteellisen vähän tarjontaa verskapuvuista. Tai jos niitä löytyy niin ovat kalliita urheilumerkkejä joihin en raaski satsata. Niimpä kävin paikallisesta Jätti-rätistä ostamassa halpaa pritexiä (vain 5€/m) siitä syntyi toimivat puvut kaikille kolmelle. Ensimmäinen puku löytyy täältä.Vauhtiherran kuvaaminen on jo haastavaa, nyt houkuteltiin lelujen kera terassille. :)


Takin kaava on Funny fox 104cm Ob 4/2012 ja housujen kaava oma. Lantiolla olisi saanut olla enemmän väljyyttä, nyt sopivat juuri eikä alle saa muuta välivaatetta. Olin tehnyt housuista liian matalat niin lisäsin resorin vyötärölle ja nauhan kiristämään, jos enää tarvitsee.

Hupussa on Noshin raitaa ja raitaresorit ovat Kankaamosta.


Taskuissa saumuriommel reunassa ja päältä ommeltu kaksoisneulalla kiinni.Vanhemmalle tytölle kokeilin uutta takkikaavaa Uranus 134cm Ob 6/2008 mutta olisi pitänyt käyttää samaa vanhaa. Tuli kyllä ihan kiva malli mutta reilu mitoitukseeltaan niin näyttää päällä telttamaiselta. Housuissa oma kaava.

Hupun tähtitrikoo Kankaamosta ja resorit myös.

Seuraavaksi listalla olisi treenitoppi tytön kaverille lahjaksi. Ajattelin laittaa etukirjaimen taakse koristeeksi kangasväreillä tai glitterillä, katsotaan miten saan toteutettua sen. 


Mukavaa viikkoa! :)


-Heidi


8 kommenttia:

 1. Noissa on varmasti kiva liikkua! Eikä tullut kyllä kalliiksi :) Hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannariina! Näissä kyllä säästi ja varahousut on myös mutta eivät pääseet kuviin.

   Poista
 2. Nämä on kyllä tuhat kertaa paremmat kuin kaupasta löytyvät! Saa itse tekemällä pirteämmän värisetkin, pojille ainakin on tarjolla vaan sitä mustaa tai tummansinistä verkkapukua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Hanna! :) Kaupasta ei pahemmin kyllä värejä löydy ja poika pitää myös niistä.

   Poista
 3. Paljon hienommat kuin kaupasta ostetut.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta Raisa! Yritän tehdä mahdollisimman paljon itse vaatteita kyllä. :)

   Poista
 4. Sinä olet kyllä näiden urheilullisten sporttivaatteiden ihan mestari-ompelija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punastun ihan :). Kiitos Krista! Näitä nyt tulee tehtyä kun on tarvetta aika paljon, liikkuvaista sakkia meillä. Jalkkisvaatteita en ole vielä aloittanut tekemään keskimmäiselle ;D.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!