lauantai 10. lokakuuta 2015

Linssin edessä

Lapsilla oli taas joka syksyiset koulu- ja tarhakuvaukset.
Halusin jokaiselle tehdä jotain uutta vaatetta kuvaukseen.

Aloitetaan juniorista.

Poitsu sai uuden t-paidan Paapiin Vintage autot -jerseystä ja farkkujerseystä housut. Paidan kaavana taas kerran Tooth troll 110cm Ob 3/2012 ja housut muunnelma Mock denim Ob 4/2014. Paidan kaava on mukavan slimmi ja tarpeeksi pitkä. Housuihin laitoin sivusauman, lisäsin perus taskun, takataskut ja kavensin kaavaa. Polvipaikat menivän aivan liian alas ja olen tunnetusti todella laiska korjaamaan mitään.

Sitten keskimmäisen paita selkärusetti koristuksella. Tämä tehtiin juuri ennen nukkumaan menoa viimeisenä iltana. Tuli sitten hieman kaponen ja liian pitkä, tyttöä kyllä ei haittaa. Yläosa ja hiha kaavasta Snow-White and Rose-Red 122cm Ob 4/2014. Ei kannattaisi kuvata suoraan auringon paisteessa. Aivan ihana perhonen-jersey Majapuulta.

Sitten vielä aivan ihana enkelinsiipi tunika isoimmalle. Minulla on jokin kasarivaihe kun tykkään mintusta ja pastelleista tällä hetkellä. Mutta niin tykkäävät lapset myös. Kaavana sama kuin siskolla, tunika mittaan leikattuna. Kangas samoin Majapuulta.

Leppoisaa sunnuntaita huomiselle! 
Me herkutellaan toinen päivä vielä synttäreiden merkeissä.-Heidi 6 kommenttia:

 1. Ihanat nuo rusetit! Oliko rusetti oikein kaavassa vai oma muokkauksesi? Täytyypäs kaivella lehdet esille.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa! Rusetit on oma muokkaus, eli summissa leikattu isommaksi pääntie ja kaksinkertainen kaitale ommeltu kaksoisneulalla reunoihin kiinni. :)

   Poista
 2. Upeita luomuksia sinulla! Haastoin sinut Liebster Award -palkinnon saajaksi. :) Käy kurkkaamassa blogistani lisää: http://kuovankaava.blogspot.fi/2015/10/liebster-award-blogihaaste.html

  VastaaPoista
 3. Kauniita vaatteita kuvauksiin! Rusetit näyttävät todella hyville.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!