torstai 9. tammikuuta 2014

Tuliaisia ja arvonnan tulokset

Pääsimme käväisemään joulukuun lopussa päiväreissulla Tukholmassa ilman lapsia. Mukavaa seuraa ja paljon shoppailua! :D

Pitihän sieltäkin yksi kangaskauppa etsiä.
Kävin keskustanalueella Ohlssonsilla pienillä ostoksilla. 
Mukaan tarttui raidallista jerseytä kahdessa värissä ja leppäkerttu jerseytä. Sellainen tuuri myös oli että sain -20% alennusta, osuin oikeaan aikaan paikalle ;). Hintataso oli myös hieman Suomea edukkaampi ja valikoimaa oli kivasti. Enemmänkin olisin katsellut mutta seuralaiset eivät välittäneet kankaista niin tein aika pikaiset valinnat. Menen kyllä uudelleen käymään jos Tukholmaan eksyn.

Tässä tuotos tuosta musta/valkoraidallisesta jerseystä mekko tai piti olla tunika itselle. Kaava Sk 9/2011, malli 8 koossa 38. Jätin pääntieltä vastalaskoksen pois kun se ei sopinut rintavalle, hieman tuo venyy mutta ei se minua haittaa. Näin lyhyenä vajaat 160cm tuo malli on enemmänkin mekko olisi siis kannattanut paremmin tarkistaa pituus. Leikkasin vielä jälkeenpäin rinnan alle nauhakujan ja laitoin siihen trikookudenauhan kuromaan leveyttä pois. Sirkat tähän piti tulla mutta eihän se onnistunut jos sitten seuraavalla kerralla. Musta trikoo ehkä Kangastukusta.

Ja 1-vuotis arvonta suoritettu!

Voittajaksi valikoitui tyttösen valitsemana Rouva routa, onnea!
Otappa yhteyttä heidi.kivela1@gmail.com niin saadaan palkinto työn alle ja oikeaan paikkaan.

Kiitos kaikille arvontaan osallistujille! Ja sen aikana tuli kivasti uusia lukijoita lisää, Tervetuloa mukaan! Teidän kommentit piristävät mieltä aina ja kannustavat jatkamaan eteenpäin. 2 kommenttia:

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!