torstai 4. elokuuta 2016

Täydellinen T-paita kaava, vol.2

Nyt vuorossa on keskimmäinen neito ja hänelle sopiva paitakaava. Ilmat kyllä jo alkavat viilentyä että saisi pitkähihaisia jo tehdä mutta toivotaan että tulee lämmin syksy.

Valitsin tavalliseksi malliksi Passerine 128cm, Ottobre 3/2015 kaavan. Tämä siis haalarin kaava ja muokkasin pituuden paidaksi. Luulin että tein lyhyen mutta tästä tuli oikein kiva vaihtoehto. Leggaritkin tein mutta saisi olla väljyyttä enemmän kun saumat kiristää hieman.

Toinen kaava on More Grey 134cm, Ottobre 4/2011. Tämä oli pitkähihainen niin lyhensin hihat ja pidensin helmaa liikaa. Ei minun suosikkini mutta käyttökelpoinen kaava.
Kolmas kaava on Bla-bla 128cm, Ottobre 1/2016. Tässä oli myös pitkät hihat niin lyhensin ne ja taas lisäsin pituutta liikaa. Tästä tuli taas suosikkini! Pojalla oli sama kaava ja hänelle se sopi myös. Eli syksynkin paitakaava valittuna.
Tarvikkeet ja materiaalit Jonic-textil ja Majapuu.

Jos vielä saisi isoimman paidat ommeltua loppuun pian. 
Tulee aina jotain muuta tekemistä väliin. :)
-Heidi


5 kommenttia:

 1. Ihania malleja jokainen :) Ensimmäisen niskan yksityiskohta on tosi kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanneli! Pienikin lisä tuo kyllä aina sitä jotain. Itse tykkään myös mutta tämä hieno kutiava neiti ei meinannut tykätä siitä. :)

   Poista
 2. Ihania kaikki. Perhoskuosi on tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta Raisa P! Perhoset on spesiaali Majapuun arvonnasta koeväri jota ei tullut tuotantoon. Ei siis tule toista vastaan.

   Poista
 3. Sinä olet ehtinyt tehdä taas niin monenlaista ompelusta täällä :). Ihania paitoja, nuo erilaiset pienet yksityiskohdat kyllä tuo kivasti vaihtelua. Harmi, että neitiä kutittaa :). Meillä on äärimmäisen herkkähipiäinen poika ja saa olla tarkkana kaikkien matskujen ja yksityskohtien kanssa.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!