perjantai 30. toukokuuta 2014

Sweet summer

Nämä kankaat nähtyäni päätin heti että tulevat itselle. Kaapista puuttuu tunikat/mekot kesävaatteista ja vähän muutakin päivitystä pitäisi tehdä. Tässä pari täydennystä kaappiin.
Tunikan kaava Ottobre 3/13 Movimiento 170cm hieman muokattuna ja paidan kaava Ob 3/13 Watermelon 170cm muokattuna. Materiaalit/tarvikkeet Sashop, Nosh ja Jätti-rätti.
Poitsulle on aikaisemmin jo valmistunut pari pitkähihaista kesään Ob 4/13 Rascal 98cm kaavalla. Materiaalit/tarvikkeet vaihtareilta, Jätti-rätti ja Kangastukku.

Vielä olisi piiitkä lista kesää ajatellen ompeluksia mutta katsotaan mitä ehdin tekemään. -Heidi

9 kommenttia:

 1. Ihanat! Erityisesti tuo tunika! Tarviko paljon muokata? Pitänee kaivaa tuokin lehti esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta Hanna! :) Kädentiet oli hieman ahtaat ja ry kannattaa tarkistusmitata. Minulle olisi voinut olla vähän vielä istuvampi, ovat yllättävän leveitä vaikka itsellä 92cm ry.

   Poista
 2. Hienoja! Tykkään erityisesti tunikasta. Ovat kesäkäytössä todella mukavia. :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Ihana tunika ja paidat myös! Tunikan kangas on kyllä kaunis ja sopii tuon malliseen mahtavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä olen vähän vaaleanpunainen/pinkki ihminen niin tykästyin tähän.

   Poista
 5. Nyt minäkin kyllä alan tekemään itselleni lasten kaavoilla! Omat vaatteet jääneet kokonaan taka-alalle kun en olevinas löydä kaava ja ilman takuukaavaa en raaski kankaita alkaa silpomaan. Tosi kivat vaatteet ja tuo sun tunika on juurikin sellainen, joka ollut itselle suunnitelmissa. Tytöllehän jo tuollaisia teinkin, jätin vain tuon etuhelman vähän lyhyemmäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kokeilemaan vain! Pienillä muutoksilla sopii hyvin myös naisille isoimmat lastenkoot. Niin ja lastenlehtiä on enemmän esim Ob:lla.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!