perjantai 9. toukokuuta 2014

Juhlamekko 6-vuotiaalle

Tyttöset ovat kasvaneet pituutta ja juhlavaatteet alkavat käydä pieniksi. Nuoremmalle tuli kaverisynttärit, tein juhliin mekkosen niin sain kokeilutua uutta kaavaa myös. Pohjana käytetty tätä mekkosta, kaava oma. Tarvikkeet kavettiin kaapista mitä löytyi ja niistä valikoitui valkoinen brodyyrikangas, persikkaan taittavaa lakanaa, pitsivetoketju ja puuvillapitsiä.Helma on puolikello, kangas oli kapeampaa niin ei olisi riittänytkään leveydestä. Sivuilta leikkasin kaarevasti päällikangasta niin vuori pilkoittaa hieman tuoden ilmettä. Unikuulla on ollut vastaavasti tehty hame. Rusetin ohjeen muistin olevan Tehtaamolla, minä hieman muistelin sitä mutta sovelsin lopulta itse.Ei ollut valkoista pitsiketjua niin piti tyytyä vaaleanpunaiseen. Tarvikkeet Jätti-rätti, Majapuu ja Kangastukku.Mukavaa viikonloppua ja oikein hyvää Äitienpäivää sunnuntaille!!!6 kommenttia:

 1. Onpa kaunis!!! Meidän tyttö ei huoli puuvillamekkoja, ompelin taas yhden kokeilumielessä tuleviin pk juhliin mutta ei suostunut edes kokeilemaan, ihan turhaan hukattu muutenkin niin nafti aikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tässä sama taka-ajatus että menee kevätjuhlissa myös sitten. Uskon, tuntuu turhalta käyttää aikaa ompeluun jos toinen ei pidä vaatetta. Lapsilla on joskus todella vahvat mielipiteet. :)

   Poista
 2. Todella herttaisen kaunis mekko! Kivoja yksityiskohtia, jotka tuovat lisää juhlavuutta. Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Värin puolesta menee myös monessa tilaisuudessa ja suht edulliset materiaalit.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!