lauantai 23. marraskuuta 2013

Iiisooo Koilaaa.....hau, hau, hau!

Loppuvuoden kiireet ovat hieman hiljentäneet taas vauhtiani tai blogaamisia, kyllä sitä vauhtia riittää tämän ulkopuolella


Omille oli pakko saada jotain keskeneräisiä valmiikisi. Poika oli niin innoissaan kun näki uudet paitansa.

'Isooo koilaaa. Hau, hau, hauuuuu!' 
Ja meidän pikku miehellä on kaikki isoa nykyisin. ;)




Paidan kaava varmaankin On the road 80/86cm. Oli sen verran tuolla kesken että nyt ihan sopiva eli pian saa jo laittaa kiertoon. Kankaat Nosh ja Majapuu, resorista ei muistia.




Paidoille tein kaveriksi housut kokeilumielellä, inspiraation sain Mutturalla blogista. Kaavana tiikerit pienillä muokkauksilla, farkkujersey Kangastukku ja resori Royal-tuote. Käytettävät vaikka näissä ei kaikki todellakaan mennyt putkeen kun tikkasin taskut ensin eteen lahkeisiin :D.




Loisteputki valossa tulee liiankin valoisia kuvia kun kuvaa ripeästi, mutta koittakaa kestää :)

6 kommenttia:

  1. Kivat ompelukset ja paidan kaava näyttää hyvälle. Taidan laittaa korvan taakse ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvän mallinen on juu, leveys siis 80cm ja pituus 86cm mutta alkaa olla tuolle 90cm vesselille lyhyet nuo hihat ja pituus.

      Poista
  2. Noi koirapaidat onki kivoja! Jotenki oon vierastanu noita kankaita. Mulla oliski collegea josta vois tehdä pojille "farkkuja" :) Kiitti ideasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin kyllä tuli ja poika myös innoissaan! 7v isosisko olisi myös tykännyt Majapuun kankaasta kun näki paidan. Nämä ovat ohuet ja mukavat päällä, toisin kuin oikeat farkut.

      Poista
  3. Kivat paidat ja nuo housut on ihanat! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!