tiistai 26. marraskuuta 2013

Pehmeää hattaraa

Kankaidenyönä tilasin Viljamilta ensimäistä kertaa ja koriin valikoitui hattarakekkeriä turkoosina. Se on niin pehmeää ja hyvän tuntuista trikoota että varmasti tilaan myös uudelleen heiltä.

Tälläkertaa tytöt saivat tämän kankaan itselleen. Nuoremalle tein tunikan pitkillä resoreilla ja helmaan laitoin resorikanttauksen myös niin pyöristää sen kivasti. Näin mielestäni Marakantilla tällaisen ja se näytti niin kivalta että oli kokeiltava myös.

Sattumalta kaveriksi sopivat nämä sitruunankeltaiset leggarit joissa pitsikoristukset, olivat nämäkin varmaan 2kk pyörimässä ompsussa. Trikoo ja pitsi Jätti-rätistä, resori Royal-tuote, kaavat oma muokkaus peruspaidan kaavasta ja housu kaavasta.
Vanhempi neito sai kankaasta mekon, tässä myös oma kaava, paita kaupasta.
Ja vielä riitti 1,4m palasta pipoon tuolle isommalle. Tämä tuli akuuttiin tarpeeseen kun eilen tuli hiukset pystyssä koulusta kun fleecepipo oli ollut päässä, se ei sovi pakkasille. Tähän malliin olen tehnyt eteen sivulle sauman jossa ryppy- ja pitsisomiste. Vuorena kokeilin bambufleeceä ja välissä ohut fleece vielä, katsotaan miten tämä combo toimii.
Mukavaa päivänjatkoa kaikille! Täällä ainakin paistaa aurinko ja se kyllä piristää kivasti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!