sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Savaway ja heinäkuun ompelut

Saumanvara- ryhmässä järjestetään toimeliaiden naisten johdolla Project runway tyyppinen ompelurutistus Savaway perjantai-iltaisin. Tarkoituksena on kuvata valitsemansa kangas aiheen mukaan ennen ompelua ja tehdä siitä valmista kahdessa tunnissa. Osallistuin ensimäisen kerran nyt perjantaina ompeluun jossa aiheena yksiväristä. Myös heinäkuulle on annettu haaste ommella mahdollisimman paljon ja kuluttaa kangasvarastoja pienemmäksi niitä minulta löytyy ;). Ja uudet kankaat katsotaan plussana tilastoihin, itse olen tällähetkellä +2,95m tilanteessa.

Tässä aloituskuvani. En osannut alussa päättää kummasta lähden tekemään jotain.
Ja näistä sain tehtyä svetari- takin. Täysin valmiiksi en saanut käytettävässä ajassa kun kirvesmiehen puolisolta puuttui vasara neppien kiinnitykseen ;D. Mutta nyt löytyy, ihan omaksi sain.
Tuli aika perusmättöä mutta sellaista tulee käytettyä, yritän kokoajan rohkaistua kokeilemaan muuta :).

Kangas todella napakkaa jerseytä Marimekon tehtaanmyymälästä, nepit Jätti-rätistä ovat helmiäiset mutta en saanut kuvattua sitä. Kaava uusimmasta Ottobrestä 4/2013 Geometry 170cm.

Kun ompelu on aloitettu niin paljastetaan jokin yllätysmomentti ja se oli tällä kertaa kylkiäinen. Minulla syntyi yliajalla hame kaveriksi, joka meni kyllä siskolle käyttöön kun ei sopinut itselle.
Samaisesta trikoosta kuin svetarissa, joustopitsiä koristeena sivussa alkuperää en muista, kaava Ob 3/2013 Relajarse 170cm pienin muutoksin.
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!


2 kommenttia:

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!