tiistai 9. heinäkuuta 2013

Pitkä kuuma kesä....

Kesävaatetta lähes koko perheelle. Kankaiden tuhoaminen on jatkunut, tilanteessa +0,40m. Mutta oikea käsi kipeytyi niin tauko tuli kun ei sillä tehdä mitään.

Tässä kaavakokeilussa hame Relajarse Ob 3/2013 ja paita Watermelon Ob 3/2013 molemmat pienin muutoksin. Hame on nyt jo onnistunut ja paidan kaavaa voisi vielä parantaa nyt tuli aika löysä.

Kankaat Jätti-rätistä, lirua trikoota ja ohutta hieman joustavaa collegea. Kuvat on ottanut meidän 6,5v ja paremmat kuin isin ottamat ;).

Samasta collegesta tein isoimalle ja pienimälle Chillax housut Ob 1/2013. Tytölle tulevista otin väljyyttä pois haarasaumasta ja pojalle tuli pohjepituiset housut.
Lirua trikoota jäi sen verran että laiheliini sai siitä mekon. Vapaalla kädellä leikattu kaava. Koristekumppari myös Jätti-rätistä. Ja käyttäjä oli taas innoissaan karkkimekostaan. :)


Vielä sille keskimmäiselle ettei ihan kokonaan unohdu. Mekko uusimmasta Ottobresta 4/2013 Princess castle. Tapettijersey Majapuulta ja resori+ heppajersey Royal-tuote. Tässä on taskut niin tyttö oli ihan innoissaan :).

Huivi piti saada myös settiin sopivaksi, sama vanha oma kaava.
6 kommenttia:

 1. Todella ihania ompeluksia kaikki! Tuota vaaleanpunaista en omalle murulle uskalla edes näyttää kun muuten joudun ompelupuuhiin... ;) Ihana yhdistelmä tuo kaakeli ja hepat. Raikas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joskus siinä käy niin kun kuvia näyttää :). Neito valitsi itse kankaat mekkoonsa ja onnistuneesti.

   Poista
 2. Mahtavia ompeluksia! Etenkin tuon viimeisen mekon kangasyhdistelmä toimi tosi kivasti! Tykkäsin myös lurppupaidasta, hauska kaava =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tyttö tykkää kovasti myös ja pitäisi saada jo lisää tapettia. :)

   Poista
 3. Nää on kaikki tosi hienoja! Mun tarvii kaivella toi relajarsen kaava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä ihan hyvä kaava pikku muutoksilla. Itse jätin kaiken ylimääräisen pois, tästä versiosta puuttu sivukaitaleet, pituutta lisätty ja kokona 170cm.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!