sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Voimistelua, voimistelua!

Tuntuu siltä että minun ja tyttären elämään ei muuta mahdukkaan. Tyttö treenaa ja äiti kuskaa. Noh, onhan siellä töissäkin käytävä että saa harrastaa. ;) Mutta sitten jää äidin harrastukset kovin vähälle mutta näin tällä hetkellä. Harrastetaan sitten kun ehditään!

Kevätkauden tärkeimmät kisat olivat eilen rytmisessävoimistelussa eli luokkanousu kilpailut. Omalle neidolle tehtiin uusi ohjelma jossa välineenä pallo. Pallo on väriltään sini/turkoosi/valko raidallinen ja puvut ei sitten mätsännyt siihen ollenkaan. 
(Niin ja sukkkien värin on myös sovittava asuun, eikö?) :D

Kokeilunhaluisena halusin myös tehdä jotain uutta niin tehtiin helmaton puku. Taakse leikkasin kaarevia suiroja jotka kiinnitin yläreunasta. Malliltaan sopii oikein hyvin meidän hoikkeliinille ja erottui kyllä joukosta. Toiset tykkää ja toiset ei tykkää. Nämä ovat kyllä niin mielipide asioita myös. Kaavan piirsin uudelleen mittojen mukaan, selkään jää edelleen notkoselkään löysää. Täytyisi perehtyä oikein ajan kanssa että miten saan sen kavoitettua pois. 

Turkoosi ja oranssi lycra taitaa olla Eurokankaan palalaarista ja ihonvärinen Kangastukusta. Helmiä bongailen aina mistä sattuu, kirppiksillä on myös krääsäpuolella niitä. Turunseudulla löytyy myös monesta askartelukaupasta esim Muovitukusta ja Sinooperista. Isompia helmiä on vain vaikea löytää eli saa vinkata jos tiedät mikä on hyvä paikka. Strassit ovat Eimass ja Dmc merkkisiä, huomattavasti edullisempia kuin Swarovski. Turkoosit kivet ovat ihan halpoja askartelukiviä. Giltteriliima on ostettu Prismasta.


Seurakaverille tehtiin myös uusi puku niin ei ole pakko käyttää joukkuepukua. Tämä taitaa olla tytöille tärkeää että saavat yksilökisoihin omat puvut. (Näin minä uskon.) Tehtiin tämä vuokra periaatteella että tulee joskus meille takaisin niin saa oma tyttö kisata syksyllä tämän kanssa. Toimii oikein hyvin ystävien kanssa!

Malli on valittu toisesta puvusta hieman soveltaen. En pysty koskaan tekemään tai osaa tehdä ihan samaa kun aina tulee oma kädenjälki näihin. (Olen huono noudattamaan ohjeita.) Kukat on leikattu joustavasta pitsistä ja ommeltu erikseen kiinni. Kaikki kankaat taitavat olla Movesta. Strasseina Dmc:n Ab ss20 ja ss16, kulta ja musta Eimass ss16. Olin leikannut haarapalan liian kapeana niin lisäsin kesken ompelun mustaa lycraa pinkin tilalle ja suurensin sen. Niin ja kivet liimaan ihan käsin, se vie aikaa mutta Hotfix laitetta minulta ei löydy. Taitaa olla myös tottumus kysymys miten nämä tekee. Olen myös huono kuvaamaan ompeluvaiheista kuvia tai en koskaan muista sitä. Olisitteko siitä kiinnostuneita? Voisin yhden puvun tehdä näin.

Nyt viettämään aurinkoista sunnuntaita! 
Mies sanoi että ensiviikolla tulee lunta! Hyi! :D


Heippa!-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!