torstai 29. syyskuuta 2016

Rhythmic blue leotards

Tuleviin kisoihin on parisen viikkoa aikaa ja meillä on puku valmiina. 
Rasti seinään, olen ajoissa! :)

Olen katsellut monia kuvia ja ammentanut ideoita yli äyräiden. Tämä oli se ehdoton joka piti toteutettaa ja onnistui niin kuin ajattelinkin.

Väriksi valikoitui sähäkkä sininen lycra ja musta ihokas.
Kankaat Kangastukku ja Move.

Lycran reunat maalasin mustalla (Vallejo kangasvärillä) ja helmaan kuvion tuomaan ilmettä lisää. Kun koristelet pukuja niin suosittelen tekemään mahdollisimman paljon tasona valmiiksi niin helpottaa työskentelyä kummasti. Se nähtiin myös näiden paljettien ja strassien kanssa. Kiinnitin paljetit helmen avulla vain keskeltä läpi ommellen. Katsotaan kuinka kestävät kisoja vai alkaako repsottamaan väli tukiompeleista huolimatta. Strasseina on käytetty Eimass merkkiä ja niitä kertyi pukuun n.700kpl.
Luulin liimanneeni niitä enemmänkin, heh!

Helma ja haaraosa on ommeltu samalla kertaa nurjalle kiinni siksakilla. Jätin sivuista muutamia senttejä auki niin sain sivusaumat välissä ommeltua ja ompelin reunat myöhemmin kiinni pukuun. En niin paljon pidä saumasta lantiolla niin kokeilin tätä vaihtoehtoa ja toimii oikein hyvin. Harsokankaat löysin Eurokankaan tyllilaatikosta ja kerroksia on kolme. Lantiolla olisi saanut olla enemmän väljyyttä niin selkärypyt olisivat tasoittuneet hieman vielä. Hihoihin ompelin salmiakkiruudut jotka koristeltu.
Sitten aletaan odottamaan kilpailuja ja tsempataan hyvään suoritukseen. Mukavaa loppuviikkoa!
-Heidi

6 kommenttia:

 1. Superhieno! Tuli ihan mieleen omat luisteluajat, jolloin pukuun ommeltiin yksitellen miljoona (ainakin!) paljettia. Joskus sai "huijata" helmen kanssa, mutta useimmiten ei.. Kisamenestystä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pingale! :) Mä huijasin ja nyt epäilyttää ettei kestä käyttöä niin hyvin. Jos vielä viitsin paljetteja ommella niin teen toisin. Toivotaan näin!

   Poista
 2. Tämä on kyllä yksi taituruuden muoto. Taas kerran todella upea puku!!

  VastaaPoista
 3. Wau! Upea asu. Ihailen kyllä teitä, jotka teette näitä huikeita asuja. Niissä on niin paljon näpertämistä ja puuhaa, että hattua vaan nostan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi! Nämä ovat niitä töitä kun tehdään yksi juttu nyt ja toinen joku muu hetki. Pikkuhiljaa valmistuu pidemmällä ajalla. Tästä näpräämisestä pidän kyllä! :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!