lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kilpa-aerobic puku

Heippa, pitkästä aikaan!


Ompeluita ja muutakin näpertämistä on kyllä tehty mutta niiden esille tuominen on ollut takkuavaa. Jos tämä kevät edes piristäisi ja innostaisi taas ahkerammin bloggaamaan.


Tänään esittelyssä kilpa-aerobic puku.
Sopivasti väri sopii HommaHuoneen värihaasteeseen myös, huhtikuun vihreä.

Minulta tilattiin aerobic puku ja tunnetusti olen huono kieltäytymään pyynnöistä. Tämän työn myötä oppisin uusia tekniikoita ja asioita myös, mikä on todella hyvä. Ensikertaa maalasin lycraa ja nyt on tiedossa aerobic puvun mallin vaatimukset. Ja piiloketjun ompelu lycraan ei ollut kyllä ihan helppoa. Mutta siinä se nyt kumminkin on! Sovituksia puku vaati neljä kertaa kun kaulus tuotti ongelmia minulle ja koepuvun tein myös. Kokoa puvulla on n.160cm.
Kankaana paksumpi lycra Kangastukusta, väreinä neonvihreä, naturel ja musta. Tummempi vihreä kuviointi on tehty siveltimellä maalaamalla Vallejo textile color- värillä. Synteettiselle kankaalle on paljon vähemmän tarjolla kangasvärejä kuin luonnonkuiduille. Löysin lopulta kaksikin vaihtoehtoa Taidetarvike Flyctmanilta, sain myös huippunopealla toimituksella tavarat kotiin. Positiivistä värissä oli myös se ettei sitä tarvinnut silittää. Toivottovasti väri pysyy hyvänä myös pesussa mutta onneksi pukuja ei kovin usein tarvitse pestä. Loppukoristelut tilaaja tekee itse pukuun.Aurinkoinen lauantai takana ja toivottavasti näitä keväisiä hienoja ilmoja tulee runsaasti lisää.
Mukavaa tulevaa sunnuntaita myös!
-Heidi

8 kommenttia:

 1. Lopputulos näyttää kyllä hyvältä! :)

  VastaaPoista
 2. Nämä ovat kyllä sellaisia taidonnäytteitä! Puvussa on monta sellaista ominaisuutta, jotka pitää ottaa huomioon, en tiedä osaisinko ollenkaan. Tai jos tilaisi 10m harjoittelukangasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Sanne-Maija! Uskon että tämäkin onnistuisi sinulta kun olet taitava tekijä. :) Kyllä minä sovituspuvun tein tätä ennen ensin.

   Poista
 3. Hatun nosto sinulle, nämä materiaalit eivät kyllä ole niitä helpoimpia työstettäviä! Upea lopputulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole juu, mutta tekeminen opettanut kyllä työstämään oikeilla välineillä. Kiitos Hanna Mi!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!