maanantai 18. tammikuuta 2016

Värihaaste, tammikuun sininen.

HommaHuoneen Sanne-Maija järjestää hauskan koko vuoden kestävän värihaasteen

Joka kuukausi on väri jonka mukaan tehdään jokin käsityö, ei siis pelkästään ommeltuna. Tämän mukana tulee ommeltua kivasti koko vuosi niin olin ehdottomasti mukana. 

Tammikuun värinä on sininen.
Itse en kovin pidä sinisestä mutta sävyjä on monia niin kyllä niitäkin omasta kaapista löytyy hieman. Luulin ettei minulta löydy montaakaan sinistä kangasta mutta valinnanvaraa olikin paljon.

Olen tästä työstä erittäin tyytyväinen ja innostunut!
En uskonut että saan kunnollista takkia aikaiseksi lycrasta mutta se onnistuikin yli odotusten. Tein vanhemmalle tytölle voimistelu treeneihin takin ja caprit.
Takki on kuositeltu perus paidan kaavasta ja caprit myös omaa käsialaa. Housuissa on sivusauma joka kiertää eteen ja ryppyä takakappaleen puolella. Ihmettelen mikä idea se oli sinne tehdä kun toimisi edessä paremmin, seuraavaksi sitten oikein päin. :)
Voimistelussa käytetään päkiätossuja ja meillä on jo aika monet olleet kierrossa. Kokeilinkin että voisiko niitä tehdä myös itse. Onnistui! Kaava on kopioitu kaupan tossuista. Olen käyttänyt materiaalina poron nahkaa, reunaan laiton foe-nauhaa ja peruskuminauhaa kiinnitys lenkkeihin. Yleensä tossut ovat vaaleanruskeat mutta minulta ei löytynyt sen sävyistä materiaalia, täytyy siis etsiä että voi tehdä 'oikean' väriset myös kisoihin.
Materiaalit ja tarvikkeet Eurokangas, Jätti-rätti ja Kangastukku.


Minun 3-vuotis arvontani on myös vielä käynnissä kuun vaihteeseen. 
Käykää osallistumassa!-Heidi

8 kommenttia:

 1. Mä oon niin kade et saat vetskarin noin siististi tuollaiseen kankaaseen! Kyllä kelpaa jumpata!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin itsekin hieman yllättynyt että onnistui näinkin hyvin. :) Venyvämpään on hankalampaa kyllä tehdä mutta tämä pysyi hyvin paikallaan. Otin jopa nuppineulat käyttöön, tukikangasta en laittanut kyllä. Niin kelpaa! :)

   Poista
 2. Nätit jumppavaatteet. Tossutkin näyttää oikein kivoilta!

  VastaaPoista
 3. Sporttivaatteiden mestariompleija ollut taas asialla! Hienoa työtä :)

  VastaaPoista
 4. Toimivan näköiset ja kivat jumppavaatteet!

  VastaaPoista
 5. Noin hyvin sait ommeltua lyckraa, vetoketjut ja kaikki! Vau. Nuo sinun voimistelutossusi ovat niin namit ja ammattimaiset.

  VastaaPoista
 6. Kaunis kangas ja hienosti viimeistelty tyylikäs asu neitosella :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!