lauantai 13. kesäkuuta 2015

Verryttelypuku vol.1

Kesän viileämpiin ulkoiluihin ovat kaikki kolme lasta vailla verskapukua.
Tässä ensimmäinen versio keskimmäiselle neidolle.

Takin kaava Funny fox 4/2012, kokona 110/116cm johon lisäsin pituutta lisää. (tyttö n.126cm) Housut omalla kaavalla joissa haara olisi voinut olla hieman matalampi. 

Tämän neidon kanssa tulee aina hassutelu kuvia myös. :)
Taskun reunasta kysyttiin miten olen sen tehnyt. Olen siis saumuroinut reunan ensin, sen jälkeen päältä ommellut kaksoisnaulalla niin että vasen neula menee saumurilangan kanssa samassa kohtaa ja kolmas ommel vasemmalta on toinen kaksoisneulan suora ommel. Näin ollen hieman jäljittelee päällipeitetikkiä.


Hupparissa on hupun vuorena tätä päärynätrikoota. Tein kaveriksi vielä t-paidan samasta kankaasta kun niistä oli pulaa, kaava oma.

Kankaat ja tarvikkeet Jätti-rätti, Majapuu, Kankaamo, Kangastukku ja Varit.


Katsotaan koska riittää aika tehdä toisetkin valmiiksi. Aikaa olisi aivan mahtavaa saada vuorokauteen  lisää niin nopeutuisi tämä homma. ;)
-Heidi


6 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköiset! Ja loisto tuo valepeittarointi, pitää testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannariina! Mä haaveilen vielä siitä peittarista niin täytyy muuta keksiä. :) Itsellä on monta ideaa tämänkin suhteen mutta se aika puuttuu.

   Poista
 2. Kivan näköiset vaatteet! Tasku on kivan näköinen tuollain, samalla lailla itsekin täytyy jäljitellä kun peittari on vasta haaveena.. Se olisi kyllä mahtavaa kun saisi niitä tunteja lisää vuorokauteen.. :)

  VastaaPoista
 3. Pirteä ja raikas verkkapuku! Valepeittari-konsti on kokeilematta, Berninani ja minä emme ole kaksoisneulan kanssa vielä saaneet yhteistyötä toimimaan riittävän siististi.

  VastaaPoista
 4. Kivat teemaan sopivat kuvat ja tosi siististi toteutettu verkkapuku, täytyispä kokeilla itsekin :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille! Tätä on helppo ommella ja nyt onnistui oikeen hyvin minunkin mielestäni. :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!