lauantai 21. maaliskuuta 2015

Kädentaitomessut Turku

Turun messukeskuksessa järjestetään nyt viikonloppuna Kädentaitomessut 21-22.3.

Siellä oli päästävä pyörähtämään ja katsastamaan tarjonta. Ja kyllä sieltä tulikin jotain ostettua. Odotukseni ei olleet suuret niin olin ihan tyytyväinen parin tunnin pyörähdykseen. 

Kangaskojuja oli vähemmän mutta toivotaan että niitäkin tulisi lisää seuraavana vuonna. Nyt isompina niminä jäi mieleen Indie fabrics ja Muru.
Ompelukoneiden esittelijöitä oli myös nihkeästi, vain muutama merkki paikalla.
Eniten taisi olla tarjontaa korujen tekijöille ja minäkin ihastuin Elvarin koruihin. 

Kuvien laatu illalla on surkeaa, olen pahoillani.

Sinelliltä tarttui mukaan fimo massaa ja välinepakkaus.Yhdestä kojusta kangastussit ja tähtiniittejä. En valitettavasti muista myymälän nimeä. Heillä olisi ollut hotfix kalvoja mutta olin toista kautta vasta tilannut uuden satsin ;).


Helmientalosta pienet ommeltavat kassinkehykset, helmiä ja pinnoitettua nauhaa.


Ja viimeisempänä isommat kassinkehykset omaan kassiin ja kukkaroon. Myymälän nimi taas hukassa kun maksoi käteisellä.Ensivuonna taas uudelleen! Ja toivotaan uusia esittelijöitä mukaan myös, enemmän ompeluun liittyvää tietenkin. :)-Heidi2 kommenttia:

  1. Minäkin aion viikon päästä pyörähtää Jyväskylässä samoilla messuilla ;). Kivoja ostoksia olet tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostettavaa olisi ollut paljon kyllä. :) Olen innostunut lasten kanssa askartelusta myös niin siihen löytyi hyvin tarvikkeita. Isommille messuille olisi myös kiva lähteä joku kerta käymään. :) Hauskaa messupäivää sinulle ensi viikkoon!

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!