torstai 11. joulukuuta 2014

Kukka ja kiemuroita

Sain suunnitella kahdelle tyttösen seurakaverille uudet kilpailupuvut.
Muutamasta kuvasta valitsivat mieleisensä ja sitten alkoi leikkaa-tikkaa työ. :) Isompaa kaavaa saisi vielä hieman muokata että istuisi paremmin. 

Kyllä tämä on myös aika koukuttavaa puuhaa ettei joka kerta olisi halunnut lopettaa vaikka kello oli vaikka mitä. 
Ensimmäinen puku on räiskyvän pinkki kukka koristeella.  Olen käyttänyt koristeluun lycraa, verkkokangasta ja glitteriliimaa. Takaleikkaus oli kovin alhaalla ja sivuun olisi tullut iso porrastus niin tehtiin sinne rusetti yksityiskohta. Kaava n.140cm.Toisessa puvussa on aiheena kiemurat joita oli valmiina yhdessä kankaassa. Helma leikattiin aaltomaiseksi ja sopii myös hyvin puvun teemaan. Koristelut tehty myös glitteriliimalla. Kaava n.130cm.
Näiden ja myyjäisten jälkeen voisi aloittaa vaikka jouluvaatteiden tekemisen. Nyt on jemmassa jo aika monta punaista kangasta. ;)
Aikaa tuntuu olevan paljon vähemmän tekemiseen kuin kankaiden ostamiseen. :)-Heidi

5 kommenttia:

 1. Nää on kyllä hienoja! Liimaatko noi kaikki koristeet?

  Ja kummasti mullakin on aikaa tilailla kankaita, siitä ompelusta ei juur kannata puhua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janiika! Ensin tikkaan harvalla siksakilla ja reunoihin koristeliimaa tuomaan blingiä. :) Osa saattaa myös kyllä liimata kaikki.

   Miten se onkin niin ;D

   Poista
 2. Ihan mielettömän taidokasta jälkeä! Vau! Todella kauniita molemmat puvut :)

  VastaaPoista
 3. Upeita pukuja! Lupasin tytölle tehdä puvun mutta saapa nähdä mitä mulla tulee kun en oikein hallitse tota kaavojen tekoa. Hienoja ideoita sulta saa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Pian ilmestyvä Ottobre lehti sisältää uimapuvun kaavan niin sitä voisi käyttää apuna, hihat jos saisi vain lisättyä siihen. Kiva että näistä saa muutkin ideoita. 😊

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!