keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Kaivurimies

Minulla on tapana aina leikata useampi ompelus valmiiksi ja surautella sitten kerralla enemmän.

Joskus tuo ei vain toimi ja työt odottavat ompelijaa pidemmän aikaa. Tämä huppari on myös odotellut muutaman kuukauden mutta paita ja housut valmistuivat heti leikkaamisen jälkeen.Nyt oli poika erityisen innoissaan uusista vaatteistaan, etenkin kaivurihupparista.
Huppari Ottobre 6/13 Huntsman, koko 92/98cm. Tämä oli kyllä reilun kokoinen mutta kiva malli. Neulos Majapuulta, resorin alkuperää en enää muista.Poika on nyt jäänyt vähemmälle vaatepuolella ja kaapissa on kovin tyhjää. Täytteeksi ja tarpeeseen myös pitkähihainen paita pitkillä resoreilla ja collegehousut todella kivalla Mock denim kaavalla, Ottobre 4/14. Piadan kaava oma 104cm ja housut 98/104cm. Päärynät Majapuulta ja ihanan pehmeä joustocollari tuntemattomasta paikasta. Niin harmittaa kun en muista mistä on.Tänne on myös tullut uusia lukijoita, ihanaa! Ja tervetuloa! :)


-Heidi

8 kommenttia:

 1. Mukavan näköistä vaatetusta, tekisi mieli pukea itse päälle ;)

  VastaaPoista
 2. Se on aina paras kiitos kun vaatteen saaja on innoissaan :) Tarttis ite kans kokeilla nauhojen laittoa housuihin. Saa perushousuista pienellä vaivalla kivan näköset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Joskus heitetään vaatteet nurkkaan jos ei miellytä. Näissä on pystyyn leikattua trikoosuiroa nauhana. Toimii hienosti.

   Poista
 3. Tosi hienoja kaikki, hupparissa mukavat värit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Aika neutraali niin sopii monen kanssa yhteen.

   Poista
 4. Nämäkin on kivat vaatteet! Minua ilahduttaa nähdä välillä poikienkin vaatetusta. Samaa takin kaavaa olen minäkin käyttänyt. Kiva erivärinen vetskari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojille on hieman vaikeampaa keksiä mitään uutta mutta pienillä yksityiskohdilla saa kivoja vaatteita. Vetskari oli ainut oikean mittainen mutta sopii hyvin mielestäni tähän, tuo väriä.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!