lauantai 30. elokuuta 2014

Muovipussit kiertoon

Loppu kesästä piipahdettiin Ukin luona ja samalla oli käytävä Somerniemen markkinoilla. Yhdeltä myyjältä ostin kierrätykseen miesten isot farkut ja myyjä kaiveli muovikkassia minulle. Vinkkasi myös että nämä voi silittää yhteen ja tehdä mekki-/toilettipussukoita käytetyista muovikasseista. Loisto idea!

Kokeilin tätä tytön kaverilahjaan ja tein pienen mekkipussukan heppakuvalla. Näin hienoja kasseja pitäisi enemmänkin olla. :)
Laitoin pitsivetoketjun ja lisäksi tein enkelinsiipi pinnit kynsilakan ja huulikiillon kaveriksi.
-Heidi

6 kommenttia:

 1. Ihana pussukka! :) Riittääkö pelkkä silittäminen, vai tarvitseeko jonkinlaista tukikangasta lisäksi? Varmaan jonkinlainen suoja silitysrautaa tarvinneen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! Onnistu yllättävän hyvin ekaksi kokeiluksi. Silitin kaksinkertaisena vain kertakäyttöpöytäliinan läpi, ei muuta. Jos on silkkipaperia niin saa olla varmaan enmmän kerroksia. Kannatta kokeilla jollain pienemmällä palalla ensin.

   Poista
 2. Hieno pussukka! Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 3. Kiva lahja ja kauniit muovipussit olet pussukkaa varten löytänyt. :) Olen jostain lehdestä lukenut tuosta tekniikasta, vaan eipä ole tullut ikinä kokeiltua. Onko sisäpuolella kangasvuori vai muovia sekin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisia hienoja kasseja täytyisi olla enemmän. :) Ei ole vuoria, vain kaksinkertainen muovi silitetty yhteen.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!