maanantai 17. helmikuuta 2014

Salainen vaateystävä

Saumanvarassa on toisen kerran järjestetty salainen vaateystävä vaihto. Tähän oli pakko osallistua, kun viimeksi tykkäsin myös.

 Jokainen osallistuva teki siis toiselle salassa jotain saajan mieltymyksien mukaan ja myöhemmin paljastettiin tekijä. Kun osallistui yhdellä paketilla niin tehtiin yksi isompi juttu ja pienempi, minä halusin nyt kaksi pakettia että kaikki lapset saisivat jotain. Poika jäi ilman mutta ei se haittaa :)

Me saimme tällaiset ihanuudet!
Kesätunikat molemmille tytöille ja nuoremmalle kassi ihanin yksityiskohdin, vanhemmalle lierihattu puuvillasta. Ja kaikki oli juuri oikean kokoisia.
Minun toiselle salaiselle ystävälle tein pojan t-paidan ja shortsit 110cm Ob 3/2013 Brave fireman ja Sporty pocket. Kankaat/tarvikkeet Viljaminpuoti, Kvk, Majapuu, Jätti-rätti ja Royal-tuote.


Ja lippahuivin, kaava oma ja trikoo Sashop.
Toiseen pakettiin tein myös lippahuivin ja kesämekon 80/86cm Autumn bouquet 4/2012 kaavalla omin muutoksin. Hihamallin tein Tehtaamon ohjeistuksella ja laskosvinkin nappasin Karkelot-blogista. Kankaat/tarvikkeet Sampsukka, Marimekko, Royal-tuote, Kangastukku ja Jätti-rätti.

Jos näitä vaihtoja vielä järjestetään niin osallistun ehdottomasti taas mukaan. :)
2 kommenttia:

  1. Kiitos kivasta shortsisetistä ja lippahuivista! Liityin lukijaksesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olkaa hyvät vain! Oli kiva nähdä että lapset tykkäsi myös :). Tervetuloa joukkoon pieneen! ;)

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!