maanantai 23. syyskuuta 2013

Kaapintäytettä nirsoillen

Pituutta on tainnut jokaisella lapsukaisella tulla kesässä monta senttiä ja se näkyy vaatteissa. Ne ovat lyhyitä!
Vanhimmalle on jo aika hankalaa tehdä mitään mieluista, vaatteista nirsoillaan jo aika tavalla.

Tässä muutamat kokeilut, onnistuneita ja vähemmän onnistuneita.

Yömekkonen pehmeästä Nosh organics cute kitten interlockista, kaava oma jossa pyöristetyt helmanreunat. Resori on Kangastukusta olisiko vaalea turkoosi, minulla ei ollut mitään väreihin sopivaa ja valitsin ihan erisävyisen ja mitä enemmän katson tätä niin tykkään kyllä.Collarit omalla kaavalla joissa lahkeissa ryppykoristukset, aniliini college Jätti-rätistä ja resori Kangastukusta.Kokeilin myös Lidlin leimasinta ensimäisen kerran :).


Toiset tein ympyrätaskuilla jossa raakareuna koristukset, loistavan idean sain Ompelua ja sillä siisti -blogista. Nämä vain ei kelvanneet päälle kuin yhden kerran ja siskolle liian kaposet :(. Taskut olivat liian erikoiset, 'En tykkää' kuulemma. Sama kaava ja kangas kuin edellä.


Tässä tämä äidin mielestä epäonnisempi ompelu, idea ja toteutus ei kohdanneet mutta käyttöön kyllä tuli. Tunika tuollaisella kerroshihalla ja pidennetty helma takaa, muokattu omasta raglanmekko kaavasta. Ostin siskolle kirppikseltä paidan jossa tämän tyyppiset hihat ja ovat hauskat hieman erilaiset. Siinä ne olivat perus hihapyöriöllä ja rypytyksellä, näyttävät niin myös paremmilta eli uudelleen testiin :).


Innostuin virkkaamisesta ja tein tähän koristeeksi pienen pitsin kirjasta 201 ideaa pieniin ja suuriin virkkaustöihin/Melody Griffiths. Lankana Novitan Miami.


Ja nämä epäonniset leggarit tulivat ensimäisen käytön jälkeen koulusta reikä polvessa. *huokaus* Kaava sama kuin edellä ja trikoo Jätti-rätistä.Mukavaa viikonalkua kaikille! Ja nyt päästään sienestämään :).2 kommenttia:

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!