sunnuntai 11. elokuuta 2013

Start to school

Voih, meidän esikoinen aloittaa tiistaina koulun. Aika menee nopiaan! Nytkin hän pyörii sängyssään, uni ei meinaa tulla kun jännittää jo. Iso askel pienelle ihmiselle <3

Kun koulu alkaa niin täytyy sitä jotain uutta saada päällensä. 

Tässä on kaksi ihanaa kaverusta Siiri ja Myyry. Tämä upea kangas on PaaPii Design suunnittelua.Tyttönen sai itselleen tunikan ja kapeat collarihousut.Tunikan kaava Lucky Cat Ob 1/2013, kokona 116cm reilusti kavennettuna. Sopii oikein hyvin n.124cm neidolle. Tunikan kangas Majapuulta kanttauksissa käytetty housujen kangasta ja housujen joustocollege Kestovaippakaupasta. Collareitten kaava oma n.130cm.

Muistin tälläkertaa laittaa jopa kokolaput ja muutkin lisukkeet.Mukavaa alkavaa viikkoa ja ajelkaahan rauhallisesti kun pikku koululaiset lähtee liikkeelle! 

16 kommenttia:

 1. Tosi kaunis setti :) Meidän esikoinen tepastelee myös kouluelämään tiistaina - äitiä taitaa jännittää enemmän kun poikaa :O Onhan se suuri elämänmuutos - koko perheelle! Tsemppiä teidän neidin koulutaipaleen alkumetreille <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Suuri muutos kyllä mutta uskon sen sujuvan hyvin. :) Tsemppiä myös teille!

  VastaaPoista
 3. Kaunis asu ja huolellista ompelujälkeä teet. Kysyisin, että millaiset ompelukoneet Sinulla on käytössäsi (jos on sopivaa, niin ihan merkkiä olisin vailla). Tiedonhalu on, koska omat menossa vaihtoon näinä päivinä ja kiinnostaisi tietää, millaisilla laitteilla ainakin toiset näyttävät onnistuvan ;D Turvallista koulutietä esikoiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joskus itselle ei aina jaksa välittää pikkuvirheistä ;), mutta tämä onnistui hyvin (vaikka itse sanonkin). Minulla on ompelukoneena Elna 5100? mallinumeroa en tarkaan muista mutta elektroninen n.4v vanha ja hyvin toiminut. Saumurina ihan kaupan Eva ja sekin vielä ajaa asiansa, ei siis ongelmia. Itse haaveilen myös uudesta saumurista ja peitetikkikoneesta. ;D

   Poista
  2. Sama Anonyymi kuin äsken kiittää nopeasta vastauksesta. Pahus, nyt en voi perustella peitetikkikoneen ostoa silläkään, että VAIN SILLÄ saisi siistiä/ammattimaista jälkeä.. Voi olla, että omalla kohdallani kannattaisi investoida sittenkin vain kunnollisempaan perus-ompelukoneeseen, jolla oikeasti saisi tuplaneulalla kunnon jälkeä ilman omien hiusten (tai neulojen) katkeilua tai repimisiä. Nykyisellä ei pysty kovin paljon säätämään, vaikka muut perusompeleet sujuvat siististi. Kiitos vastauksesta ja ompelun iloa jatkoonkin. Jään seuraamaan tuotoksiasi!

   Poista
  3. Totta mielestäni että ompelukone ensin kunnollinen, sillä mennään pitkälle. Muut voi lisätä myöhemmin kun vaatimustaso nousee :). Itsellä ei ole kantinkääntäjää mutta se voisi nopeuttaa myös hommia ja saisi tasaista jälkeä. Tervetuloa mukaan vaan!

   Poista
 4. Ihana ihana tunika!
  Turvallista koulun alkua teillekin :)

  VastaaPoista
 5. Ihana väriyhdistelmä. Kaunis setti :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos piposta! Tosi hauska kuosi ja siististi tehty! Hieno arpapalkinto.

  VastaaPoista
 7. Ihania töitä koko blogi täynnä, liityn lukijaksi :-)
  Olisin tosi kiitollinen jos kävisit katsomassa mun blogia :)
  http://myloveforcrafts.blogspot.fi
  Lukijat ja kommenttiin ovat tervetulleita! ;)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!