sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Käsityöhaaste ja pikkareita

Osallistuin Facebookissa tällaiseen haasteeseen.

Osallistun luovuuteen kannustavaan haasteeseen. Lupaan tehdä jotain omin käsin viidelle ensimmäiselle kommentoijalle. Kommentoijan tulee kopioida tämä omalle seinälleen ja lupautua tekemään samoin. Siis, käsityö, lahja, taideteos tai jotain muuta mielenkiintoista, mutta itse tehtyä. Toimitus ystävälle vuoden 2013 aikana henkilökohtaisesti tai postilla. Lähdetkö mukaan?

Yhdelle ystävälle lähti tämä setti kun olin unohtanut palauttaa 2012 vuoden tekeleen myös ;D. Ihan kiva tuli ja ovat olleet käytössäkin jo.
Tilkuista leikkasin Mammakeitaan ompeluseurassa pikkareita esikoiselle ja tänään sain koottua ne. Ensimäiset eivät menneet ihan nappiin mutta seuraavat olivat jo parempia. Hänellä on niin valikoiva pylly että sopivaa mallia on niin hankala löytää, aina on jokin vika housuissa kutiaa tai jotain muuta :). Tämä Lindexin malli on nyt kelvannut niin toivottavasti nyt nämäkin käyvät. Trikoot tilkkulaatikosta, foe omista kätköistä, pitsikumpparia Jättiksestä ja ohutta kumpparia Va-Ritista.
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Sä olit nopee. Mun bokserit odottelee tuolla ompelua sitten 'joskus'. No on mun takki sentään edistynyt, eikä tarvinnut mitään kiiloja ruveta laittaan tms, ihan kelpo noinkin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko oli tehdä kun niitä hyviä oli vain kolmet ;). Hyvä ettei tarvinnut korjailla sitten.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!