tiistai 5. helmikuuta 2013

Bling, bling, Ballerina

Esikoinen aloitti ensimmäisen harrastuksensa vuodenvaihteen jälkeen. Hän meni Let´s Dance- tanssitunnille jossa on 5-6 vuotiaita pikku prinsessoja. Ensimmäisellä kerralla hänellä oli yllään lempi tunikansa ja leggingsit. Mutta kun menimme tunnille niin kaikilla muilla tytöillä oli jumppapuvut ja tylliunelmat päällään niin siitä tuli sanomista. Meillä oli kaikki kotileikeissä olleet jumppapuvut pieniä ja myöskin tossut. Äitin piti siis tehdä neidolle bling, bling jumppa-asu uuteen harrastukseen. Ja tämä tyttö tykkää poseerata!
Jumppapuvun kaavan piirsin uikkareiden ja pikkuhousujen pohjalta, seuraavaan voisin muutaman muutoksen vielä tehdä. Kangas on joskus Jätti-Rätistä ostettua, pinta veluurimaista jossa hileitä ja nurjalta liukaspintaista. Reunoihin laitoin nyt kuminauhaa joka joustaa paljon mutta framilon voisi olla parempi tähän kun on ohuempaa niin eivät reunat painaisi sitten. Leggingsit ovat Lindexiltä.
Tylliunelma on tehty vain saksimalla eli alla valkoista tylliä parin leveyden verran ja päällä vaaleanpunaista bling, bling tylliä kerroksen verran. Vyötärölle laitoin samaa kangasta kuin puvussa ja sisällä reikäkuminauha että saa säädettyä ja niin käyttöikä pidempi. Tyllit Jätti-Rätistä ja tarvikkeet omista varastoista.
Toisella kerralla meillä ei ollut tunnilla vielä tossuja mutta siellähän oli sitten varpaat paleltuneet. Tekasin tälllaiset versiot tossuista. Kaava oma sävellys ja käyttäjä ainakin vielä piti mallista. Kankaana samaista jumppapuku kangasta päällä ja pohjassa olisiko br-pul väärinpäin eli sisäpuoli alaspäin niin ei pääse jalka luistamaan, reunaan laitoin hyvinjoustavan foe-nauhan kaksoisneulalla kiinni. Tarvikkeet omista varastoista.
Nyt kelpaa neidin mennä seuraavalla kerralla tanssi tunnilleen. ;D

2 kommenttia:

  1. Hienot, näpsäkkä toi tossuidea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen törmännyt tuohon ideaan jossain keskusteluissa mutta en muista millään missä. Ei siis ole oma keksintöni mutta hyvin toimii :).

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos!